Kun Jorgos orgasmia tarjosi

Yksin matkatessa Naxoksella alkoi tapahtua! Arvatkaapa kauanko kestää ennen kuin kreikkalainen mies ottaa seksin puheeksi viinilasillisen äärellä? Kolme minuuttia, vähän alle.

Tinokselta palasin takaisin etelään päin, uudelleen Naxokselle, josta minun oli tarkoitus jatkaa matkaa Koufonissille. Viikonloppuhinnat Koufonissilla olivat pompanneet korkealle, joten päätin jäädä muutamaksi päiväksi Naxokselle kirjoittamaan blogia. Halusin myös etsiä ja kuvata ne paikat, jotka muistin 18 vuoden takaa, mutta joita en ollut vielä löytänyt.

Ensimmäisenä löysin vanhan kaivon, jonka hanasta aikoinaan haimme vettä. Sen läheltä jatkoin matkaa sattumalta vanhalle kaupalle, joka oli yhtä ihana kuin vuosia sitten. Se oli kattoa myöten täynnä mielenkiintoista tavaraa kuten koreja, saviastioita, peltisiä viinikannuja, valtavia säkkejä mausteita, teetä, pähkinöitä, hyllytolkulla rakia, oliiviöljykanistereita, viinipulloja ja turisteille oliivisaippuaa ja luonnonvoiteita hyttysenpuremiin.

Minä ja hiirileivos kohtaamme 18 vuoden jälkeen

Toisena kohtasin hiirileivoksen, joka oli jostain syystä jäänyt mieleeni vuosien takaa, ilmeisesti siksi että se jäi silloin maistamatta. Ja siinä se yhtäkkiä oli! Hiirilauma vitriinin takana! Menin sisään ja sain kuulla, että kahvila oli yli satavuotias ja oli taatusti ollut samalla paikalla edellisellä kerralla. Samoin hiirileivoksen resepti oli vanhaa perua. Kahvilaa pitävä rouva oli otettu, kun muistin hänen leivoksensa niin monen vuoden takaa. Eiköhän ole siis aika maistaa sitä nyt, hän tuumasi. Tottakai! Erittäin makea, suklaavaahdolla ja liköörillä täytetty otus!

Aurinko laskee temppelin taa

Viimeisenä listalla oli auringonlasku Apollon temppelin Portaran luona. Kävin räpsimässä muutaman kuvan ihmispaljoudessa ja muistelin aikaa, jolloin temppelin kivillä sai istua. Minustakin on olemassa kuva, jossa seison portin perustuksen päällä porttiin nojaillen. Nyt alue oli rajattu köysin, eikä antiikkisten kivien luo päässyt. Hyvä niin, turismin määrä on kasvanut valtavasti noilta vuosilta! Sieltä kävelin laskevan auringon keltaiseksi värjäämää kaupunkia kohden ja sujahdin joltain kapealta kujalta vanhan kaupungin sokkeloihin.

Mitäs täällä tapahtuu?

Pikkukujalla karkkikaupan miehet olivat täydessä työn touhussa illalla. Ällömakeat, mutta kauniit karkit tehtiin alusta loppuun käsityönä, jota jäin muiden turistien kanssa seuraamaan mielenkiinnolla. Pikkuriikkisten karkkien sisään tehtiin kukka- ja hedelmäkuvioita, jopa kirjoitusta! Sokerimassa kuumennettiin, maustettiin, kaadettiin jäähtymään, värjättiin, leikattiin osiksi, leivottiin, kieritettiin tangon ympäri ja lopulta alettiin rakentaa jättitankoa, jonka sisään kuvio rakennettiin pala kerrallaan. Lopuksi kuuma jättitanko vedettiin käsivoimin ohueksi nauhaksi, josta karkit paloiteltiin purkkeihin.

No niin, täällä se Jorgos nyt on, sokerina pohjalla!

Viereisen ravintolan omistaja pyöri siinä karkkikaupan puolella ja kommentoi välillä mitä miehet tekivät. Koska vain hän osasi kunnolla englantia, kaikki vaikeammat kysymykset tuli esittää hänelle. Niinpä juttelin hänen kanssaan melko paljonkin, uteliaana kun halusin tietää mitä tarkalleen missäkin vaiheessa tapahtuu. Hän esitteli itsensä Jorgokseksi. Nauratti.

Yllättäen hän kysyi että maistuisiko viinilasillinen. No milloinpa minulle ei viinilasillinen maistuisi! Tarkoitukseni oli kyllä mennä hotelliin kirjoittamaan blogia, mutta toisaalta, miksei yhtä hyvin voisi lähteä drinkille uimarannalle, sieltä olisi lyhyt matka ”kotiinkin”. Kyllä kannatti! Niin absurdia materiaalia en millään muuten olisi blogiini saanut.

Mitä viinilasillinen oikeasti tarkoittaa?

Kun viini- ja olutlasi oli tuotu rantabaarin pöytään ja asianmukaisesti kippistetty, kävi mies suoraan itse asiaan.
– Sanon tämän nyt ihan suoraan, että sinulla on upea vartalo ja haluaisin nähdä sen ilman vaatteita. Se mekko mikä sinulla oli kaupassa päällä toi esiin kurvisi (kädet maalailivat ilmassa cokispullomaista hahmoa) ja ajattelin vain miten pääsisin sänkyyn kanssasi.
Vitun urpo. Tällä tyylilläkö ajattelit seksiä heruvan? Ei kai kukaan nainen tuosta lämpene!  Piti ottaa huikka viiniä. Ei ollut poika ensimmäistä kertaa asialla! Päätin vetää ihan yhtä pokkana, omalla tyylilläni.
– Ahaa. Enpä nyt kyllä ajatellut tässä riisuutua.
– No mutta voidaan mennä vaikka sinun hotelliin.
– Ei muuten voida.
– Anna kätesi, niin pidän sinua kädestä.
– Ei mulla ole mitään tarvetta olla käsi kädessä tuntemattoman kanssa.
– No voinko tulla vähän lähemmäs?
– Pysy siinä omalla tuolillasi vain.
– No miksi edes tulit tänne? Ajattelitko vain hyötyä minusta?
– Itsehän pyysit viinilasilliselle! Ei kai se automaattisesti tarkoita jotain muutakin? Ihan uteliaisuuttani tulin juttelemaan vieraan ihmisen kanssa, tutustumaan. Joskus voi tavata tosi mukaviakin ihmisiä. Kerro vaikka jotain itsestäsi.
– Omistan ravintolan ja sen karkkikaupan. Kausi on ollut aika hyvä. Jonkun verran on ollut niitä köyhiä paska-asiakkaita, jotka tilaavat kimpassa yhden kreikkalaisen salaatin ja muutaman mezen, mutta onneksi on myös niitä, jotka tilaavat rehvakkaasti pöydän täyteen ja kysyvät suoraan talon kalleinta viinipulloa.
Entisenä tarjoilijana tunnistin heti tuon omistan koko maailman -asiakastyypin, joka nostaa minulla karvat pystyyn.
– Eli tykkäät enemmän öykkärimäisistä rikkaista kuin mukavista köyhistä?
– Kyllä. Ajattelen aina bisnestä.
Yksi köyhä tässä terve! Ootko nyt ihan varma että haluaisit panna köyhää?


– Ajattelin tarjota sinulle jotain. Tämä on kyllä vähän tuhmaa, uskallankohan sanoakaan.
– Anna tulla vaan, en ihan vähästä hätkähdä.
– Se alkaa o:lla. Liittyy seksiin. Se on hyvin kansainvälinen sana. Arvaat varmaan mikä. Kerro, mikä se on suomeksi?
– Ai orgasmi?
– Kyllä! Kreikaksi muuten ”orgasmi” on monikkomuoto.
– Ahaa, mielenkiintoista. Kielioppia vielä kaupan päälle.
– Orgasmin jälkeen minulla on aina hyvin energinen olo koko päivän. Ajattelin tarjota sinulle saman elämyksen.
Wau! Mitä ritarillisuutta! No ei kiitos nyt kuitenkaan. Mitä jos vaikka vetäisit käteen? Saisit energiat kohdilleen.
– Älä nyt kieltäydy heti! Tiedätkö edes mistä jäät paitsi! Kreikkalaiset miehet ovat kuuluisia siitä, että he ovat hyviä sängyssä.
Katsoin älä nyt puhu paskaa -ilmeellä.
-Etkö tiennyt?
– Tuohan on ikivanha juttu jostain 80-luvulta! Eikös naiset nykyään mene jonnekin Gambiaan?
– Ei ei, tänne tulee jatkuvasti naisia seksin perässä, koska kreikkalaisissa miehissä on sitä jotain. Katso nyt minuakin. Hyvä kroppa (paita nousi paljastaen palan alavatsaa), nuori ja komea, seksikäs, paksut huulet, joita on mukava suudella. Samalla tyyppi toi päätään lähemmäs huulet töröllään, mikä teki melko, anteeksi vain, apinamaisen vaikutelman. Seksikäs ei nyt ollut ihan ensimmäinen sana joka mieleen tuli.
Pokka petti. Aloin nauramaan. Jotain rajaa! Ootko jumalauta tosissas! Ei kai tämä mikään työhaastattelu ole! Tyyppi kehuu itseään minkä ehtii! Ja tässäkö pitäisi olla nyt ihan kuumana?
– Tiedätkö, olet kyllä ihan hyvännäköinen, mutta minä olen kyllä ihan väärä nainen näille jutuille. Et taatusti saa minua näin syttymään! Älykkäät, sympaattiset, mukavat miehet, joiden kanssa voi jutella muustakin kuin siitä mennäänkö sänkyyn nyt vai heti, sellaiset kiinnostaa minua kyllä. Imaisin viinilasini tyhjäksi ja sanoin että eiköhän lähdetä koteihimme nukkumaan, turhaa tuhlata kummankaan aikaa enempää. En viitsinyt kertoa hänelle että suomen kieleen vakiintunut termi jorgos tarkoittaa juuri sitä mitä sinä olet. Kuinka osuva nimi!
– No ei se mitään, en pety helposti. En jää murehtimaan asioita, vaan menen positiivisella mielellä eteenpäin. Aina kannattaa kuitenkin yrittää, sitten ei jää harmittamaan. Vaikka olen kyllä ihan varma, että olet kiinnostunut minusta, kunhan esität vain vaikeaa. Harmi sinun kannalta, et tiedä mistä jäit paitsi.

Se on totta. Mutta aina ei tarvitse tietää ihan kaikkea.

ps. Jorgoksesta ei ole yhtään kuvaa. Siksi laitan loppuun pari kuvaa siitä, mistä minä saan energiaa. Kissan kehräämisestä, vanhojen talojen ränsistyneesä kauneudesta, bougainvillean väriloistosta ja siitä, että voin uteliaana tutkia vastaan tulevaa maailmaa ja keskittyä niihin asioihin, joista pidän.


Posted

in

by

Comments

48 vastausta artikkeliin “Kun Jorgos orgasmia tarjosi”

 1. Mikaela Savolainen avatar

  Nää hahmot on kyllä uskomattomia. Aika vaarallisiakin sopivassa tilanteessa. Tunnistan tyypin. Hyvää reissuilua!

  1. Anna K. avatar

   Klassinen jorgos-esimerkki. 😀 En kuitenkaan kokenut tuossa tilanteessa mitään vaaraa. Toki voisi tällainen tilanne vaaralliseksikin kääntyä, mutta lähinnä tuo oli absurdia ja jotenkin koomistakin. Tämän jutun naputtelin kotona, reissu on nyt jo ohi.

 2. AH avatar
  AH

  En kestä… ???

  1. Anna K. avatar

   Kestä vaan, kyllä mäkin kestin! 😀

 3. Viherjuuria avatar

  Ahahahhah, Jorgos oli selkeästi markkinamiehiä 😀

  1. Anna K. avatar

   Nimenomaan! Myyntipuhe oli tarkkaan hiottu, varmaan joihinkin tehoaakin!

 4. Sunna avatar

  Sitä aina vaan luottaa maailmaan ja tuntemattomiin… ja joskus saa pettyä 😀 Minulle ahdistavin ehdottelu tapahtui nicaragualaisella tulivuorella, jossa oppaani ryhtyi kyselemään härskejä, kun jäimme kahdestaan loppumatkaksi muiden jätettyä leikin kesken. Ei se 1500 metrin korkeusero tuntunut miltään verrattuna oppaan aiheuttamaan ahdistukseen ja vitutukseen.

  1. Anna K. avatar

   Mä oon niin vanha puuma, etten tuosta säikähtänyt. 😀 Nuorena ois ollu ehkä toista, paljon ikävämpi tuo sun tilanne jossain tulivuorella! Eihän sieltä pääse edes karkuun.
   Mua lähinnä huvitti miehen itsevarma asenne, olin häntä kuitenkin 14 vuotta vanhempi, niin koomistahan se oli tuota showta kuunnella.

 5. Terhi | VAGABONDA avatar

  Hahahaa, oli Jorgoksella ainakin yritystä! 😀 En vaan ymmärrä, että kuka tuollaiseen kehumiseen lankeaa… Mutta hyvä että menit viinilasilliselle, niin sait hauskan tarinan meidän iloksi 😀

  1. Anna K. avatar

   Yrittäjä katsos ammatiltaankin! Mäkin jäin miettimään, että kuinka usein tuolla tyylillä irtoaa? Todennäköisesti ainakin silloin tällöin, ei kai se muuten olis tuota litaniaa mulle ladellut. Viini ei ollut kovin kummoista, mutta kokemushan tämä oli!

 6. Tiia(ntai) avatar

  Mitä ihmettä ihmisten päässä liikkuu? 😀 Tällä siis viittaan nimenomaan Jorgokseen, hyvä tosiaan että menit! Ja hyvä myös että lähdit, yksin 😀 Hienosti hoidettu tilanne.

  1. Anna K. avatar

   Seksi! Sehän se ihmisten ja varsinkin jorgosten päässä liikkuu. 😀 Viini napaan ja kotia kohti. Moro!

 7. Heidi / Delux-Retkiperhe avatar

  Olipas hupaisan hauska postaus. Kuva olisi ollut kiva ?

  1. Anna K. avatar

   Kiitti! Sori, kuva jäi nyt ottamatta. 😀 Mikään ruma tyyppihän tämä ei ollut, turhan innokas ja täynnä itseään vaan!

 8. Jorgos avatar
  Jorgos

  Ehkä Jorgos tiesi suomalaiset naiset? Meni suoraan asiaan koska sama oli toiminut ennenkin ja varmaan toimii jatkossakin 90%:sti. Tilastotappioita tulee ja jokainen suomalainen nainen sanoo, että juuri HÄN ei ole antanut Jorgokselle. Ehkäpä suomalainen nainen on oppinut että ei kannata heti heittäytyä perä pystyssä sänkyyn vaikka vielä 80-luvulla suomalainen nainen oli Kreikassa varma tapaus, joku ruotsalainen tai britti helppo mutta suomalainen niin sanotusti saletti. Näitähän on ollut näitä Kadonneen Jäljillä-tapauksia joissa jo varttunut lapsi on etsiskellyt isäänsä jonka kanssa sillä merjalla tai päivillä oli yhden illan juttu joskus.

  1. Anna K. avatar

   Hyvä että saatiin miehen mielipide tähän myös! Aivan varmasti Jorgoksella oli asiasta kokemusta ja taatusti on tuloksia tullutkin. Luulen, että suomalaisia käy Naxoksella sen verran vähän, että Jorgoksen kannattaa olla kaikkiruokaisempi. Enkä muista, oliko kansallisuuteni tullut edes ilmi.
   En vaan ymmärrä tätä vanhanaikaista ajattelua että nainen antaa ja mies ottaa, kun kyse on lähinnä siitä, kohtaako kemiat vai ei, tässä tapauksessa ei todellakaan kohdanneet. Tällaiset omahyväiset machopuheet vie ainakin minulta fiilikset lähinnä pakkasen puolelle! 😀
   En silti paheksu niitä, jotka lomaseksiä harrastaa. Siitä vaan, jos se on molemmille osapuolille ok.

 9. Anna-Katri / Adalmina's Adventures avatar

  No sait ainakin viinilasin lisäksi kiinnostavan keskustelun Jorgoksen kanssa, ja repäisevän aiheen postaukselle. 🙂 Yksin matkaillessa olen tottunut kaikenlaisiin lähestymisyrityksiin, ja niitä kyllä osaa jo aika hyvin etukäteen tulkita kuka on liikkeellä taka-ajatuksin ja kuka puhtaasta halusta tutustua uuteen ihmiseen.

  1. Anna K. avatar

   Nimenomaan, voiton puolellehan minä jäin, koska olihan tuo keskustelu aivan omaa luokkaansa! 😀
   Sinänsä jännä, että tämä tyyppi oli siellä karkkikaupassa ihan asiallinen, eli tämä ”suoraan asiaan” -tyyli tuli itselleni vähän yllärinä. Vaikka aina kai näissä jutuissa seksi on jotenkin taka-ajatuksena, niin sinisilmäinen en sentään ole. Tässä se vaan tuli etuajatuksena! 😀

 10. Stacy Siivonen avatar
  Stacy Siivonen

  Hiirileivos oli joka tapauksessa paras, mutta osta kaikki tai muuten olet paska ihminen.
  Ai niin, minä tykkään sanoa olevani kommunisti, mikä yleensä karkottaa kaikki ihmiset pois ympäriltä. Voisi myös ruveta puhumaan Jeesuksesta tai vaikkapa Muhammedista.

  1. Anna K. avatar

   No ei kai nyt kukaan kymmentä leivosta osta! Hyvä kun sai yhden niin jättimakean syötyä. Tuon kommunistivinkin painan kyllä korvan taakse, Jeesuspuheet hyvänä kakkosena. 😀

 11. Terhi/Fammo matkalla avatar

  Hehe.Olipa yritystä kerrassaan. Ihme ettei kertonut ettei kukaan ole vielä koskaan ollut pettynyt. Olisit sanonut, että odotat parempaa tarjousta. P.S. Mekkohan onkin tosi nätti ja seksikäs.

  1. Anna K. avatar

   En oo varma oisko tuokin lause siinä keskustelussa jossain vaiheessa tullut! ? Oi kiitti, mutta se ei ollut tuo kuvien vaalea mekko, vaan ihan perinteinen vartalonmyötäinen pikkumusta. 😉

 12. Hanneli / duunireissaaja avatar

  Voihan Jorgos, kaikkien kliseiden kuningas. Toivottavasti tyyppi ei kovin usein saa tulosta tyylillään.
  Ja tuohon jälkikirjoitukseesi voin samaistua täysin.

  1. Anna K. avatar

   Kyllä mä luulen että sillä ainakin silloin tällöin flaksi käy. Kaikki ei oo niin nirsoja kuin minä! 😀
   Oi, onko muitakin jotka kuolaa just näitä juttuja. Vanhojen talojen rapistuva kauneus saa aikaan haikean fiiliksen, kissan kehräämistä voisin kuunnella loputtomiin.

 13. Merja / Merjan matkassa avatar

  Apua, Jorgos laittoi näköjään kaiken markkinointiosaamisen peliin 🙂 Eipä ole omalle kohdalle noin suorasukaisia ehdotuksia tullut. Ei varmasti pokka pitäis! Hiirileivos sai veden kielelle, mutta taitais olla liian makeaa mulle..

  1. Anna K. avatar

   Jorgos oli kyllä ihan omaa luokkaansa, myyntitykki suorastaan!
   Hiirileivos oli todellakin makea kokemus, oisin ehkä tykännyt enemmän 18 vuotta sitten.

 14. Maarit Johanna avatar

  Eiiikäää! Ompa kyllä melkoinen itsevarmuus ollut äijällä, hyi ? Mahtavasti pistit luun kurkkuun 🙂

  1. Anna K. avatar

   Tuota itsevarmuutta kun sais purkitettua, niin ostaisin kyllä! Teelusikallinen riittäisi mulle, kaikki muu menee överiksi! 😀

 15. Meri / Syö Matkusta Rakasta avatar

  Haha, mikä gigolo! On näitä tullut mullakin vastaan, mutta ei nyt ihan noin suoraviivaisella lähestymistyylillä. Kai tuohon jotkut sitten lankeaakin. Ja ihana tuo hiirileivostarina ja voin vaan kuvitella sen naisen onnen, kun muistit hänen leivoksensa vuosien takaa. 🙂

  1. Anna K. avatar

   Uskon kyllä että et ole näiltä välttynyt! 😉 Ei Jorgoksen varmaan tarvii edes ehdotella joillekin, voipi olla että asia on molemmille selvä peli heti.
   Hiirileivoksesta oli pakko kertoa, oli niin outoa löytää se vuosien jälkeen!

 16. Johanna / Fin Nomads avatar

  Haha, tää oli kyllä hauskasti kirjoitettu tapahtumakuvaus. Onneksi Jorgos oli kuitenkin harmittoman oloinen kaveri ja pääsit tilanteesta hyvin pois. Itse törmäsin kerran Kyproksella lentokenttäbussissa libanonilaiseen liikemieheen, joka istui viereen ja jutteli mukavia ihan viattomasti. Aika pian puheet kääntyivät kuitenkin mahdollisiin yhteisiin matkoihin ja siihen, miten minun pitäisi lähteä hänen mukaansa bisnesmatkalle Dubaihin. Tyyppi kävi lopulta todella ahdistavaksi, mutta onneksi sain eksytettyä sen ennen turvatarkastusta 😀

  1. Anna K. avatar

   Ikävän kuuloinen tuo tyyppi johon sä törmäsit. Varmasti moni kokenut jotain vastaavaa, tässä mun tapauksessa oli enemmän komiikkaa kuin ahdistusta.

 17. Sandra avatar
  Sandra

  Huh huh, mikä yritys! Toimiiko tuo edes missään tilanteessa?!

  Ärsyttää aivan suunnattomasti tämä, en tiedä onko se kulttuuriero vai mikä, mutta kun tietyissä maissa suostuu lähtemään vaikka viattomalle lasilliselle tai kahvikupilliselle, niin toinen heti olettaa, että nyt voi sitten päästä pöksyihin. Eh, ei… Onko se niin, että kunnon naisen pitää kieltäytyä aina ja kaikesta. Vai pidetäänkö pohjoismaalaisia naisia muuten vain helppoina.

  Itseäni tuo ärsyttää niin paljon, että vaikka tyyppi olisikin aluksi vaikuttanut mielenkiintoiselta, tuo vie kaiken kiinnostuksen mennessään

  1. Anna K. avatar

   Kyllä mä kanssa ihmettelen, että voiko tuo tyyli toimia? Ehkä jos alusta asti on selvää, että lasillinen tarkoittaa jotain ihan muuta kuin lasillista.
   Oon täsmälleen samaa mieltä, että tuollainen tappaa kaiken kiinnostuksen. Tuohan on todella tyhmää kaiken lisäksi! Tyyppi pilaa itse omat mahdollisuutensa heti kärkeen, koska tulee lähinnä vastenmielinen olo. Tuon sortin itserakkaus on pelkästyään ärsyttävää…

 18. Teija / Lähdetään Taas avatar

  Hahhaa 😀 Voihan Jorgos parkaa – vaikkakin uskon, että aika moni varmasti tarttuu tilaisuuteen 😀

  1. Anna K. avatar

   Niinhän siinä saattaa käydä ja mikäs siinä jos molemmista siltä tuntuu.

 19. Emilia avatar

  Hahah, voi voi Jorgos 😀 Tää oli kyllä koominen tarina ja yksin matkatessa varmasti monelle ihan peruskauraa. Minulta ei löydy vastaavaa kokemusta, mutta voin kuvitella kuinka pokka tuossa lopussa petti täysin. 😀 Komppaan muita kommentoijia, eiköhän se niin ole että suomalaisten maine siellä on kiirinyt Jorgoksenkin korviin ja hän on sen perusteella vetänyt johtopäätöksiä…

  1. Anna K. avatar

   Toki yksin matkustavaa naista lähestytään, mutta yleensä eri tavalla, kuin tässä. Mua tässä huvitti nimenomaan tää myyntityyli, ”näin markkinoin itseni”. Kohderyhmä ja myyntityyli vain meni vähän pieleen.

 20. Virpi/Täynnä tie on tarinoita avatar

  Hahhah, onneksi minä olen sen verran tummahipiäinen että jo muutaman tunnin auringossa käveleskely riittää siihen, että taidan muistuttaa enemmän Jorgogksen maannaista mustine hiuksineni kuin pohjoismaista turistia joten olen saanut olla aika rauhassa etelänreissuillani.
  Mainio tarina ja uskomattoman siinikäs tyyppi! 😀

  1. Anna K. avatar

   Jännä juttu, miten aina ajatellaan, että vain vaaleat naiset ovat huomion kohteena tuolla etelässä. Kun olen tummahiuksisen ystäväni kanssa reissussa, kyllä hän on se, jota miehet tuijottaa. Ja hyvä niin, itse saan olla ihan kaikessa rauhassa kaiken maailman rumiluksilta. Yksin matkatessa taas niistä on vaikeampi päästä eroon.
   Kiva että tykkäsit tarinasta! 🙂

 21. Krisse avatar
  Krisse

  Repesin! Olis ollut hauskaa olla kärpäsenä siinä lasin vieressä ? Stand uppia kreikkalaisittain ?

  1. Anna K. avatar

   Tosi elämän showta, kyllä! Olis voinu sanoa sille, että katso toi kärpänenkin nauraa sulle! 😀

 22. Susanna avatar

  Huh kamala tapaus, vähän vastaavia ”rantapoikia” oli myös Sisiliassa. Tosin kukaan järkevä ei sellaisten mukaan lähde. Tosin tähän mennessä yksi surkeimmista iskuyrityksistä tapahtui Wienissä: olin pikaruokalassa ja maahanmuuttajamies tuli viereeni liasta ruskean rätin kanssa kysymään kiinnostaako

  1. Anna K. avatar

   Ihan järkevänä ihmisenä itseäni pidän vaikka lähdinkin Jorgoksen kanssa lasilliselle. 😀 Eikä hän ollut rantapoika vaan ravintolan omistaja jonka kanssa olin jutellut niitä näitä siellä kaupassa, ihan fiksun oloinen oli ensi alkuun. Ja sitä paitsi kaiken kaikkiaan koominen kokemus ja hyvä blogijuttu vielä kaupan päälle. 😀

 23. Holo Holo avatar
  Holo Holo

  Uskomaton tarina – ihan selvästi harjoiteltu kuvio ! Tämä on kuin Tiernapoikien sanojen ja NÄYTELMÄN OPETTELU ! Joskus YLEISÖ TYKKÄÄ – ja STOCKMANN taas hyllyyti ko näytelmän – koska TÄHTI ei ole hahmona uskottava !

  Hyvää Uutta Vuotta kaikille jotka aikovat matkustaa Kreikkaan 2018

  1. Anna K. avatar

   Kiitos kommentista, vaikka en tainnut ihan sun pointtia tajutakaan, tiernapojat ja stockmannit sikin sokin.
   Samoin, hyvät uudet vuodet!

 24. Kyynikko avatar
  Kyynikko

  No eipä toi paljon sen huonompi iskuyritys ollut kuin mikään muukaan, lopputulos on joka tapauksessa yleensä sama vuonna 2018. 🙂 Nykyään naisia saa iskettyä lähinnä olemalla hyvännäköinen Tinderissä. Tai olemalla joku Cheek.

  Terveisin,
  Kyynikko

  1. Anna K. avatar

   Mua henkilökohtaisesti kiinnostaa mukavat miehet, jotka ei esim ensimmäisessä lauseessa tuo ilmi että haluaa piparia. (Vaikka se olisikin kummallakin tiedossa, sitä ei tarvitse kertoa, naiset ei ole hölmöjä!) Mulle riittää että on hyvä tyyppi, okei, onhan se ok ulkonäkökin suotavaa, mutta liian hyvännäköisistä en edes tykkää, usein täynnä itseään. Ja urpoja en siedä ollenkaan, joten päässä pitää olla muutakin kuin hiukset.
   Mut tämän miehen homma tyssäsi alkuunsa, koska oli niin helvetin itserakas että pahaa teki. Kiinnostuisitko itse naisesta, joka vastaavassa tilanteessa pöyhisi hiuksiaan ja vetäisi lisää huulikiiltoa samalla keimaillen: ”kato miten ihanat hiukset mulla on, näät sä miten tää mekko nuolee mun täydellisiä muotoja, huomasit sä jo miten upee perse mulla on, kato mun huulia, eiks oo ihanat.” Eikö tulis melko bimbo vaikutelma? Tämä mies oli itserakas urpo ja tavallaan miespuolinen bimbo. Ei jatkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *